Den enkla metoden att sälja bil på och få mer betalt än om du gör det själv!

PLOCKA BORT DINA PERSONLIGA SAKER UR BILEN, LÄMNA DIN BIL OCH BILNYCKEL TILL OSS SÅ TAR VI HAND OM HELA FÖRSÄLJNINGEN.

Du lämnar in din bil till oss så säljer vi den på ditt uppdrag.
Vi garanterar att bilen blir professionellt marknadsförd och sannolikheten att bilen blir såld inom en kort tid är större än om du ska sälja den själv och Du får förmodligen ganska mycket mer betalt vid en försäljning genom oss.

 • Förmedlingsuppdraget

  Efter det att vi, HK BIL, och Du som säljare har kommit överrens om utgångspris tecknas det så kallade förmedlingsuppdraget. Detta innebär att Ni ger HK BIL uppdraget att sälja ert objekt. Vi, HK BIL, får ensamrätten att sälja bilen under tre månader.

  I samband med att förmedlingsuppdraget tecknas upprättar HK BIL en beskrivning över objektet. Ytterligare faktainsamling sker därefter genom HK BIL. Bland annat kontrolleras befintliga lån/restskulder, Trafikskatter, mätarställning m.m.

 • Kvalitetskontroll

  Vi besiktigar och gör en trafiksäkerhestest genom OPUS BILPROVNING, när bilen lämnas in till försäljning. Detta för att Säljare och HK BIL ska få en professionell och opartisk bedömning av status på bilen.

 • Annonsering på internet

  Internet är i dag den absolut viktigaste platsen att synas på. Undersökningar visar att 90-95% av alla köpare hittar sin bil via nätet. Vi, HK BIL, annonseras på de i särklass största marknadsplatsen på nätet: www.bytbil.se, www.blocket.se, www.bilwebben.se, aftonbladet, expressen, dn. Dessutom exponerar vi dem även på vår hemsida www.hkbil.se och APP:en ”HK BIL”. På dessa platser finns alltid uppdaterad information att tillgå för tänkbara köpare.

 • Provkörning

  Vid provkörning av er bil följer alltid någon från HK BIL med.

 • Prisförhandling

  Vi förhandlar med köpare och rapporterar till säljaren enligt säljarens önskemål. Slutpris godkännes av dig som säljare enligt förmedlingsavtalet eller kommunikation genom SMS eller mail.

 • Köpekontrakt

  Vi, HK BIL, upprättar ett köpekontrakt ev. ett finansieringskontrakt med gängse kreditprövning. Registrerar bilen på den nya ägaren. Går igenom bilen med köparen och levererar bilen.

 • Betalning av såld bil

  Efter det att bilen är såld, ev. restskuld är löst, kreditspärren borta och pengar kommit in på HK BIL:s konto från finansieringsbolag, eller insättes direkt som kontant betalning av köpare, betalas resterande pengar – enligt avtal och avräknad provision och kostnader för HK BIL – ut enligt avtal.