Vi söker extrapersonal, i första hand tre dagar i veckan.

Vi söker dig som har några års erfarenhet av arbete med rekond/tvätt/bilvård/bilmeck.

Som Rekondare är dina främsta arbetsuppgifter att se till att bilarna i bilhallen är fräscha och arbeta med allt från inre och yttre tvätt till större poleringar och rekonditionering.
Som mekaniker krävs att du är duktig på mekanik, har verktygs- och monteringsvana samt jobbat i någon form av verkstadsmiljö. Arbetsuppgiften innefattar felsökning, service, reperationer av personbilar

För att klara arbetet krävs att du är noggrann och strukturerad när du utför dina arbetsuppgifter och kan hantera stressade situationer. Du är duktig på att kommunicera och du har inga problem med att hjälpa till där det behövs. Du är social, utåtriktad och trivs med att arbeta i grupp samtidigt som du självständigt tar ansvar för dina egna arbetsuppgifter. Eftersom tjänsten innehåller såväl interna som externa relationer inser du vikten av att vara socialt utåtriktad och har god samarbetsförmåga, även under tidspress. Du har lätt för att ta till dig nya instruktioner och trivs i en flexibel arbetsmiljö. Du är alltid mån om lämna ifrån dig ett felfritt och väl utfört arbete.

Vidare har du B-körkort samt behärskar svenska mycket väl i både tal och skrift samt att motsvarande kunskaper i engelska är meriterande.

I rekryteringen kommer stor vikt att läggas vid din personlighet.

Vi tillämpar sex månaders provanställning och därefter tillsvidareanställning samt individuell lönesättning. Tjänsten är 60% av en heltidstjänst

Tillträdesdag Omgående.

Intervjuer och urval sker löpande.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt till info@hkbil.se!